Boeken

Deze pagina biedt een overzicht van de beste en meest gelezen boeken over de overgang. Onze bezoekers tippen ons regelmatig boeken en als ze echt goed zijn dan worden ze toegevoegd aan deze lijst.

Gezond eten in de overgang
Marilyn Glenville (2007)

Onze rating: ****
Prijs: € 49,90

Iedere vrouw komt ooit in de overgang. Uit medisch onderzoek blijkt dat veel van de symptomen in de overgang door de westerse voeding worden veroorzaakt. In Gezond eten in de overgang legt Marilyn Glenville uit hoe je voeding als een natuurlijk alternatief voor de overgang kan werken. Lees meer »

Koop het boek: gezond eten in de overgang


Menopauze: een nieuw begin

Onze rating: ***** (tip)
Prijs: € 27, -

In dit e-book lees je hoe je stralend door de Menopauze kunt komen. Extra voordeel is  voor sommige mensen dat je dit e-book anoniem kunt bestellen (geen kinderen die het boek op de deurmat zien ploffen). Dit boek helpt is erg goed geschreven en zou door iedere vrouw in de overgang gelezen moeten worden.   Lees meer »

Koop het e-boek: Menopauze, een nieuw begin


De overgang als bron van kracht

Onze rating: **
Prijs: € 27, -

Dit boek van Christiane Northrup werd in Amerika een bestseller. Het toont welke veranderingen vrouwen tussen de 40 en 55 kunnen verwachten en hoe de overgang een nieuwe fase kan inluiden. Het boek leest door de medische termen en opsommingen niet erg makkelijk weg maar is wel volledig.  Lees meer »

Koop het boek: de overgang als bron van kracht

 

 


 

Heb je nog tips voor je lotgenoten?

Laat ons weten welk boek jou echt geholpen heeft. Dan kunnen we deze lijst uitbreiden (zodra we het boek zelf hebben gelezen).

 

 

Door Manon, 21 april 2012

Overgang Klachten Logo

overgang . klachten.info

De gezondheidsgids voor al jouw klachten

Overgangsklachten?

Veel vrouwen van middelbare leeftijd ervaren diverse klachten tijdens de overgang. Dit is erg vervelend maar komt helaas vaak voor.

Lees meer over de overgang en ontdek hoe je deze klachten kunt voorkomen. Onze experts en ervaringsdeskundigen bieden gratis tips.

Waarom deze site

Vrijwillige professionals schrijven voor het grootste hulpportaal van Nederland. Het delen van ervaringen en oplossingen helpt vrouwen in de overgang.

Reacties